Mad

Jesper Vollmers kokoskugler

juli 11, 2017
coconut and chill

Jaaaaaa, den overskrift er da så hyggelig – og en smuler pervers hvis man har sådan nogle tanker. Anyway…

Jesper Vollmer (aka. Annette Heicks mand) er kok og er en del af min, før nævnte, yndlingsprogram “Spis og Spar”. Masser af tips til indkøb, madlavning og smarte sparetips – det er lige sådan noget jeg synes er fantastisk at se, selvfølgelig ud over de andre mormor-programmer jeg elsker som handler om huse, indretning eller antikke/vintage-ting.

Nå, men denne her opskrift lavede jeg til min datters dagpleje og det var et hit. Det tog ingen tid og har man en foodprocessor er det verdens nemmeste snack.
Opskriften kan du også finde hos Spis og Spar her. Det er ikke noget jeg har fundet på – så kreativ er jeg slet ikke i et køkken.

Ingredienser:
50 g tørrede tranebær
50 g tørrede økologiske abrikoser (de er brune fordi de ikke er blevet gasset med svovl, som de orange er…)
100 g tørrede dadler uden sted
2 spsk kokosolie
Kokosmel til at rulle i.

– Hak alle de tørre ingredienserne i en foodprocessor eller med en stor kniv.
– Op i en skål med det sammen med kokosolie og rør det sammen.
– Rul det hele sammen til små kugler og rul dem i kokosmelet.
– Sæt dem i køleskab og og spis dem kolde.
– De kan holde sig ca. 1 uge i en lukket beholder i køleskabet.

Jeg brugte kokosolie uden smag, da det var lige det jeg havde i skabet, og det smagte super lækkert, men næste gang skal jeg lave dem med kokosolie med smag, for at få noget mere kokossmag.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *