Træning

Fitness, SKAM og ugen som gik

juni 25, 2017
træning og skam

Træning & SKAM

Endnu en uge er gået. I morgen et det mandag og en ny uge begynder. Ugen der er gået har særligt her i slutningen, været lidt speciel.

1) Jeg var til min første træning i det nye fitnesscenter
2) SKAM kører på sidste uge.

1) I fredags var jeg frisk og tog en omgang fredags BodyPump i det nye fitnesscenter – man kan jo lige så godt starte med manér og gøre det ordenligt. Pump var som forventet en fed træning, men også en træning som var hård og jeg følte mig presset allerede efter opvarmningen. Jeg pressede mig selv og selvom mængden af squats var ved at tage livet af mine lår, kunne jeg godt følge med (sådan da). Så kom i går hvor jeg var moderat øm. Så kom i dag…. Jeg går sjovt og mine lår kan INGENTING, lidt træls at ens lår er så stor en muskel som man bruger hele tiden. Så i dag har jeg forsøgt at få løsnet lidt op, så jeg kan gå normalt imorgen. Jeg håber det lykkedes!
Alt i alt så glæder jeg mig til mere træning så jeg måske bliver knap så øm.. der går nok et par gange, før det sker.

2) Åh SKAM – jeg er fan! Sidste uge af sidste sæson er netop ved at være ved ende og det er med blandede følelser. Jeg har virkelig nydt SKAM, selvom jeg er et godt stykke udenfor målgruppen! Jeg kan ikke sætte en finger på hvorfor SKAM er så fantastisk, men den kan virkelig noget helt specielt – hvilket også ses på hvor populær serien er blevet på disse 4 sæsoner.
Måden Julie Andem har skiftet hovedperson i hver sæson, og hvor hovedpersonerne er blevet til biroller i de andre sæsoner. Det er en helt ny måde at gøre det på- og så er der jo denne måde med at man ser den i real-tid på nettet. De var på påskeferie mens vi var, samme med jul og når klokken er 14.30 ser vi dem på skolen sammen. Det giver en hel anden form for realisme i serien, synes jeg, sammenlignet med andre serier.
Men nu er det hele slut! Jeg er glad for den ikke blev kørt ud i al evighed, for så ville magien også slippe op, tror jeg. Nu har vi de gode minder og alt det vi har lært af SKAM. For jeg føler jeg har lært noget. Sidste klip tudede jeg størstedelen af de 18 minutter, simpelthen fordi det var sådan en fin slutning, sådan en helt perfekt slutning. SKAM er en serie som har skrevet sig ind i historiebøgerne og som helt sikkert vil præge ungdomstv i fremtiden.

Næste uge bliver også god, forhåbentlig uden så ømme ben, og desværre uden SKAM.

Alt er love!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *